miercuri, 10 septembrie 2008

Patru membri ai unei familii, arestati pentru trafic de persoane!



Trei barbati si o femeie, acuzati ca au obligat sa se prostitueze cel putin 13 fete, unele chiar din familia lor, au fost prinsi de politisti in urma unor descinderi facute in Botosani si Iasi.

Cei patru erau urmariti de mai bine de o jumatate de an, dupa ce mai multe fete au depus plangeri la politie.

Doi dintre membrii retelei sunt frati, iar fata este sora lor. Cei trei tineri din Iasi, impreuna cu un var de-al lor din Botosani, au fost ridicati de trupele speciale direct de acasa, iar anchetatorii au gasit in locuintele lor 20.000 de euro, bani despre care cred ca provin de pe urma fetelor trimise sa se prostitueze.

Cei patru sunt banuiti ca ar fi racolat, inca din 2001, mai multe fete din Iasi si Botosani, printre care si o minora, carora le-ar fi promis locuri de munca in Spania si Italia. Odata ajunse acolo, fetele erau batute si obligate sa practice prostitutia in baruri si cluburi de noapte. Anchetatorii sustin ca doi dintre membrii retelei si-au traficat chiar si nevestele.

Toti au primit mandate de arestare preventiva pentru 29 de zile si sunt cercetati pentru trafic de persoane si proxenetism.

Un comentariu:

Tara Omar spunea...

Sunt Tara Omar, locuiesc în prezent în Belarus. Sunt văduvă în acest moment cu patru copii și eram blocat într-o situație financiară din cauza pandemiei mondiale și trebuia să mă refinanțez și să-mi plătesc facturile. Am încercat să caut împrumuturi de la diverse firme de împrumut atât private, cât și corporative, dar niciodată cu succes, iar majoritatea băncilor mi-au refuzat creditul. Dar, așa cum ar vrea Dumnezeu, mi s-a prezentat unui om al lui Dumnezeu un ofițer de împrumut care lucrează cu un grup de investitori care sunt dispuși să finanțeze orice proiect la o rată de 2%, în schimb, dl Benjamin Lee mi-a acordat un împrumut de 150.000,00 USD și astăzi sunt proprietar de afaceri și copiii mei se descurcă bine în acest moment, dacă trebuie să contactați orice firmă cu referire la obținerea unui împrumut fără stres, fără verificare de credit, fără semnatar cu o rată a dobânzii de doar 2% și cu planuri și program de rambursare mai bune, vă rugăm să o contactați pe doamna Benjamin Lee (247officedept@gmail.com). El nu știe că fac asta, dar sunt atât de fericit acum și am decis să le spun oamenilor mai multe despre el și, de asemenea, vreau ca Dumnezeu să-l binecuvânteze mai mult. Îl puteți contacta prin intermediul aplicației sale whats: + 1-989-394-3740. .