joi, 11 septembrie 2008

Cruzime fara margini! A platit un bataus ca sa-i omoare propriul copil



O acuzatie cumplita planeaza asupra unui individ din Bucuresti. Acesta ar fi platit un bataus ca sa ii omoare propriul copil, aflat inca in burta mamei.

Bucuria femeii care ramasese insarcinata cu barbatul pe care il iubea din tot sufletul avea sa fie inlocuita curind de o amara suferinta. Tatal pruncului ei i-a spus cat se poate de ferm ca nu este dispus sa isi intemeieze o familie la 29 de ani, asa ca ar face mai bine sa renunte la copil. Femeia nu i-a respectat dorinta si asa a inceput cosmarul.

Barbatul, angajat ca agent de paza, nu s-a multumit sa iasa din viata ei si a pus la cale un plan diabolic. A cautat un individ dispus sa o loveasca pe tanara ca sa piarda copilul. Primul bataus pe care l-a contactat a avut constiinta si a refuzat comanda. Cel de-al doilea a acceptat targul pentru 300 de euro, agresorul a tabarit peste gravida in sase luni, pe care a lovit-o pana la epuizare.

Dupa ce a batut-o, atacatorul i-a furat femeii geanta ca sa lase impresia ca totul a fost o talharie. Politistii au mers pe acesta varianta o vreme dupa care au realizat ca victima a fost ranita mult prea rau, asa ca au inteles ca sunt in fata unui complot. Dupa un an de zile in care au inaintat cu pasi mici, au reusit sa probeze ca fostul iubit al femeii a platit pentru aceasta grozavie.

Copilul este in regula, insa mama lui a ramas marcata de ce intamplate. Se ascunde, refuza sa mai vorbeasca despre incident si a rupt legatura cu aproape toti apropiatii. Nu vrea decat sa-si protezeje copilul pentru ca este sigura ca fostul iubit reprezinta in continuare un pericol.

Tatal copilului este in arestul politiei pe care il imparte cu suspectul principal, cel care a dat in biata femeie.

Niciun comentariu: