miercuri, 10 septembrie 2008

Bebelusul gasit luni intr-un lac din Arges traia cand a fost aruncat



Micutul gasit luni cu un bolovan legat de corp intr-un lac din Arges traia cand a fost aruncat in apa. Anchetatorii au verificat astazi mai multe registre cu nasteri, dar nu a facut niciun pas inainte.

Investigatorii vorbesc despre o crima. Si, cel mai probabil, despre doi complici. Malul care da in lac este extrem de abrupt, iar un singur om nu ar fi putut sa-l coboare cu copilul si bolovanul de cinci kilograme in brate.

Astazi, politistii le-au pus o multime de intrebari localnicilor din satul Leresti. Anchetatorii au chemat la audieri si femeile din sat care ar fi putut sa ajute la nastere o gravida ce nu avea de gand sa-si declare copilul.

O alta ipoteza luata in calcul de anchetatori este aceea ca nou-nascutul ar fi fost aruncat in lac de vreo angajata a fabricii de mase plastice din sat. Au vorbit astazi cu toate femeile de acolo, dar nu au primit nicio informatie relevanta.

Legistii au descoperit ca trupul copilasului de numai cateva zile a stat in apa lacului Rausor, din apropiere de Campulung Muscel, aproape o saptamana. Cel sau cea care i-a vrut moartea s-a gandit ca, daca ii leaga de corp un bolovan, cadavrul va ramane in adancuri pana se descompune. Luni, angajatii de la baraj au mai scazut nivelul apei si trupul nou-nascutului a iesit la suprafata.

Desi cautarile sunt anevoioase, politistii sustin ca au un cerc de suspecti. Destul de mare insa.

Niciun comentariu: