joi, 11 septembrie 2008

Cel mai mare cultivator de canabis din Romania, absolut integrat in randul arestatilor



Traficantul a produs si vandut cam 150 de kilograme de stupefiante, pe care a luat 150.000 de euro.

In plus, individul ar fi aprovizionat MISA cu droguri. Politistii au aflat ca avea propria plantatie si un laborator extrem de bine pus la punct. Mai exact, acestia au descoperit 150 de metri patrati de cultura de canabis, inalta de peste 2 metri.

In casa era un adevarat laborator de fabricare a drogurilor: peste tot plicuri in care drogurile era impartite in doze, lampi cu raze ultraviolete care grabeau cresterea plantelor, cantar si alte ustensile. Mama suspectului sustine ca habar nu avea ce creste in gradina.

Suspectul a mai fost condamnat la patru ani de inchisoare, pentru trafic de droguri. Eliberat in 2006, el s-ar fi reapucat de afaceri. Politistii sustin ca barbatul era in legatura cu mai multi dealeri, pe care ii aproviziona frecvent cu hasis si cannabis.

Reprezentantii Miscarii de Integrare Spirituala in Absolut au refuzat sa comenteze cazul, dar au precizat intr-un comunicat de presa ca nu au auzit niciodata de barbatul arestat acum preventiv pentru cultivare, producere si vanzare de droguri.

Niciun comentariu: