joi, 11 septembrie 2008

Copila strivita de un perete intr-o gospodarie din Bacau!



Nenorocire intr-o familie din judetul Bacau. O fetita de 12 ani si-a pierdut viata dupa ce a fost strivita de un perete al casei pe care cativa muncitori incercau sa o demoleze.

Curioasa, micuta se uita cum muncitorii darama zidurile. La un moment dat, unul dintre peretii casei a cedat, iar copila a fost ingropata sub un morman de pamant. Martorii spun ca mai intai s-a auzit un zgomot puternic, facut probabil, de muncitori. Apoi au vazut cu peretele se prabuseste peste fetita. Martorii tragediei au sapat cu mainile ca s-o scoata la suprafata. Ingroziti, au sunat apoi la salvare.

Chemati de urgenta, medicii de pe salvare au facut eforturi disperate, dar nu au mai reusit sa o salveze.

Vecinii povestesc ca fata parca a fost blestemata. In urma cu doi ani, copila si sora ei mai mare au fost lovite de o masina si si-au revenit cu greu din accident. Politistii ancheteaza cazul mortii fetitei, pentru a verifica in ce conditii de siguranta lucrau muncitorii la casa. Familia ei, in schimb se pregateste pentru inmormantare.

Casa in care copila locuia impreuna cu doua surori si mama lor era foarte veche si facuta din chirpici. Femeia a hotarat s-o darame si sa construiasca o locuinta noua.

Niciun comentariu: