vineri, 12 septembrie 2008

Sofer de 18 ani, mort intr-un accident pe DN1! Avea permis de 2 zile



La doar doua zile de cand si-a luat permisul, un tanar de 18 ani a gonit joi noapte pe ultimul sau drum. Avea 120 de kilometri la ora si, in apropiere de Valea Calugareasca, a pierdut controlul masini.

Nimeni nu stie exact cand sau cum s-a petrecut accidentul. Masina facuta praf in copac a fost observata de un sofer, care mergea intre Ploiesti si Urziceni, in jurul orei la 4:00. Omul a chemat de urgenta ajutoare, dar tanarul de la volan si iubita lui, de 20 de ani, aflata pe scaunul din dreapa, erau deja morti. Singurul care mai dadea semne de viata era pasagerul din spate, un barbat de 23 de ani, care a murit insa la spital.

Politistii, care au venit si ei la locul accidentului, pun totul pe seama lipsei de experienta a soferului, dar si a vitezei. Vitezometrul masinii s-a oprit la 120 de kilometri pe ora.

Tanarul de la volan era inca elev. Singur la parinti, intr-o familie instarita din Valea Calugareasca, primise cadou masina in valoare de aprovimativ 45.000 de euro si o conducea de doar doua saptamani. Anchetatorii incearca acum sa stabileasca exact cum s-a petrecut tragedia.

Niciun comentariu: