joi, 11 septembrie 2008

Cioaca vrea discretie! Procesul de divort se va desfasura cu usile inchise



La Brasov a inceput astazi procesul in care Cristian Cioaca cere divortul de avocata Elodia Ghinescu. Politistul motiveaza cererea sec: sotia sa a parasit domiciliul conjugal.

Cazul este inedit si pentru judecatori. Este o premiera in justitia din Romania ca un barbat banuit ca si-a ucis sotia sa ceara divortul de aceasta. Poltistul nu pare deloc intimidat, dimpotriva, s-a prezentat astazi la tribunal foarte stapan pe el.

Sedinta de judecata a fost secreta. Cristian Cioaca a cerut sa nu asiste nimeni in afara de judecatori si avocati, pe motiv ca in timpul procesului, vor iesi la iveala aspecte intime din viata de cuplu.

Daca reclamantul a fost clar identificat - sotul Elodiei, femeia, pe care justitia o considera vie, pentru ca nu s-au gasit dovezi ale mortii ei, este reprezentata de mama ei. Infatisarea de astazi a fost extrem de scurta: a durat numai 10 minute. Judecatorii urmeaza sa hotarasca daca procesul va continua la Brasov sau la Pitesti, unde locuieste acum Cristian Cioaca.

Elodia Ghinescu a disparut de la domiciliu in noaptea de 29 spre 30 august 2007, dar nici dupa un an de cautari nu a fost gasita. Sotul ei a sustinut in tot acest timp ca femeia a disparut pur si simplu. El este banuit totusi de politsiti ca a omorat-o si i-a ascuns cadavrul.

Niciun comentariu: