miercuri, 10 septembrie 2008

Victor Newman alaturi de Andreea Esca, in studioul stirilor Pro TV!

De trei zile Eric Braeden, cel mai indragit dintre actorii serialului "Tanar si Nelinistit", este la Bucuresti. Luni dupa amiaza, a fost invitatul special al emisinii Happy Hour, iar seara la stirile Pro Tv.

Pe numele sau real Hans Jorg Gudegast, actorul i-a marturisit Andreei Esca motivele pentru care a devenit Eric Braeden: din pricina celor doua razboaie mondiale ii erau atribuite numai roluri de nazist.

Potrivit propriilor sale declaratii, rolul lui Victor Newman a fost o adevarata binecuvantare. Dat fiind ca din cei aproximativ 150.000 de actori de la Hollywood, numai 1% castiga suficient cat sa traiasca, munca sa de aproape 30 de ani pe platourile de filmare ale serialului "Tanar si nelinistit" reprezinta un mod sigur de a duce o viata indestulata. Cu toate acestea spune ca nu i s-ar parea ciudat sa intre oricand in pielea unui nou personaj, mai ales ca a jucat si teatru in cariera sa.

A renuntat sa se mai pregateasca pentru personaj, dar citeste in fiecare zi cu atentie scenariul pe care il si modifica de cele mai multe ori, pentru ca deja il stie pe Newman mai bine decat multi dintre scenaristi.

Romania i-a atras pentru prima data atentia in anul 1976, in timpul Olimpiadei de la Montreal, cand Nadia a avut acea performanta incredibila. I-au mai atras atentia Ilie Nastase, Ion Tiriac sau Hagi. Apoi, desigur, regimul Ceausescu oarecum independent de Moscova, pe care l-a urmarit cu mare interes, fiind foarte pasionat de politica.

Braeden a fost profund impresionat de faptul ca romanii vorbesc engleza foarte bine si a laudat faptul ca filme precum "Tanar si nelinistit" sunt subtitrate si nu dublate.

Niciun comentariu: