vineri, 12 septembrie 2008

Vine valul de frig peste Romania, posibil sa cada si primii fulgi de nea



Din aceasta noapte trebuie sa va cautati prin dulapuri haine ceva mai groase.

Vremea se raceste rapid, o simtim deja. In multe zone ale tarii, unde oamenii puteau pleca de acasa in camasa cu maneca scurta, se simte deja nevoia unui pulover. In weekend sunt asteptate ploi in toata tara, in unele locuri fiind posibil ca precipitatiile sa ajunga pana 40-50 l/mp.

Va fi frig mai ales in Moldova, Transilvania si la munte. Minimele cad in timpul zilei binisor sub 20 de grade, vor fi chiar 14 in anumite zone. In timpul noptii vom avea chiar patru grade, pentru ca in noaptea de luni spre marti, in Muntii Calimani, la 2.000 de metri altitudine, sa ninga.

La mare si in sudul tarii, sambata, vremea va fi frumoasa ziua, cu averse noaptea. Sambata vor fi maxim 28° Celsius, cu apa la 23° Celsius. Duminica vremea frumoasa pleaca insa din Romania. Pana si pe litoral vin ploi si temperaturi de pana la 18 grade.

Asadar noptile sunt de acum mai lungi si mult mai racoroase. Luati-va masuri de precautie pentru ca schimbarile acestea bruste de temperatura ii lovesc rapid pe copii, pe cei in varsta si pe cei cu probleme de sanatate. Orice extravaganta vestimentara va fi taxata de acum cu o raceala zdravana.

Un comentariu:

Dhara spunea...

Urmareste cele mai noi seriale turcesti online subtitrate in romana. Aici gasiti lista cu seriale turcesti online subtitrate.
https://serialeturcesti.us/seriale-turcesti/
https://serialeonline.su/